Ez történt velem 2019-ben!

Minden évben évösszegző bejegyzéssel kezdek, nézzük hát, mi történt előző évben! Következzenek sorban a legfontosabb projektek, események. A korábbi évösszefoglalót itt találod! Néhol beszúrtam 1-1 munkaközi, vagy az elkészült állapotról fotót, hogy lássátok, milyen jól meg tudnak valósulni a tervek a kivitelezés során.

Egy ikerház-fél tervezését bízta rám egy kedves pár, aminek a tervezése előző év elején fejeződött be. A látványterveket itt találjátok!

Majd egy polgári lakást terveztem időtálló stílusban, egyedi bútorokkal, a Parlament szomszédságában, amely egyúttal rendelőként is funkcionál. További tervekért ide kattints!

Látványtervek:

A valóság:

Aztán egy panellakást raktunk rendbe, ahol a víz és a tengerpart volt a téma, és élőben is teljesen olyan lett, mint a látványterveken, bár az alábbi telefonos kép nem a legjobb fényviszonyokban készült. Befotózás itt is folyamatban! A többi tervet itt találod.

Látványterv:

A valóság:

Tavasszal egy férfias loftlakást terveztem, amely Újpesten található. A többi látványtervet itt tudod megnézni.

Egy nagyobb polgári lakás tervei készültek el időközben, a IX. kerületben. A terveket itt találod.

Egy minimalista új építésú lakás következett, amit kiadásra szánt a tulajdonos. Férfias színeket terveztünk, letisztult vonalvezetésű formavilággal. A látványok itt vannak!

A nyár folyamán egy modern sorházi lakást terveztünk Testvérhegyen, letisztult stílusban, egy kedves kis család részére. A látványterveket itt találjátok.

Ősszel részt vettük a S/ALON kiállításon az LG-vel, ahol sok szakmabelivel és érdeklődővel találkoztunk, rengeteg élményben volt részünk.

Közben egy vidéki családi ház tervei készültek, ahol a burkolatok adottak voltak, így főként a bútorokat és lámpákat, kiegészítőket kellett összeválogatni. A többi tervet itt tudod megnézni.

Majd ismét egy belvárosi airbnb-s lakás tervei készültek, a látványterveket itt találod.

Látványterv:

A valóság:

Aztán a tavalyi nagy utazásunk képes élménybeszámolója is kikerült végre a blogra, sok-sok fotóval. Ha lemaradtál az Amerikai – New York-i postról, itt tudod pótolni!

2020 sem kezdődött unalmasan, javában tartanak az izgalmasabbnál izgalmasabb projektek, hamarosan mutatom őket. Nem beszélve a sok egyéb tervről, újdonságról! Addig is, mindannyiótoknak sikereket kívánok erre az évre is!