Ez történt velem 2018-ban!

Bár kicsit megkésve, de ezúttal is összeszedtem a múlt év főbb eseményeit, projektjeit, amit most megosztok veletek. Mostanában időhiány miatt kevesebbet blogolok és eléggé eseménydús év van mögöttem, amit immár új környezetben, az új lakásomban töltöttem. Az előző évösszefoglalót itt találod. Feltétlen pótold, ha lemaradtál volna róla! 🙂
A lakásomat felújítandó állapotban vettem, és a felújítást követően a berendezkedéssel töltöttem el sok időt a tavalyi évben, amiről szintén fogok majd beszámolókat írni. A tavalyi évben a felújításról szóló blogbejegyzés-sorozatot olvashattátok tovább. Hangszigeteléssel és betonozással kapcsolatban itt találjátok a III. részt.

Majd megmutattam egy hotel koncepcióterveihez készült látványterveket, ha lemaradtál, itt megnézheted. 

Sikerült több helyre utaznom is, többek között márciusban Szicíliába, Palermóba, amiről szintén olvashattatok úti beszámolót itt.

Majd terveztem egy lakást a VI. kerületben, aminek a többi látványtervéért kattints ide!

Majd egy Airbnb-re szánt kis lakás következett, aminek szintén megmutattam az elkészült terveit.

2018-ban az MKB Bankkal közösen több szakmai kiállításon is megjelentünk, amelyeken sokatokkal találkozhattam, beszélgettünk lakásfelújításokról, designról és otthonok optimális berendezéséről.

Tavasszal terveztem egy lakást a Marina parton, aminek a terveit itt találod, majd egy Erdélyben épült családi ház tervezésében segítettem, tervek itt.

Aztán megnyílt a megújult Harapó Mókus étterem Óbudán, ahol készítettem pár fotót júniusi látogatásom alkalmával. Többi fotóért kattints!

Az OCTOGON DECO-ban pedig megjelent egy régebbi munkám új köntösben, amit megmutattam nektek egy bejegyzésben.

Ezek után egy ultramodern Dunakeszin épült ház nappalijáról készítettem több látványtervet, amit ha nem láttatok, itt tudjátok pótolni.

Ja és augusztusban eljutottunk egy hétre Horvátországba, ahol olyan töménytelen mennyiségű képet készítettem, hogy nem volt még érkezésem átnézni, és beszámolót készíteni belőle, de lehet egy ilyen nyárra hangolódás gyanánt megcsinálom majd. 🙂
Egy skandináv lakást is mutattam nektek szeptemberben, aminek itt vannak a látványtervei.
Később egy régi polgári lakás tervei készültek el, 3 fiútestvérnek.

Aztán egy kis szünet után folyatódott a Saját lakás blogbejegyzés-sorozat is, ahol a gipszkartonozásról, festésről és burkolásról írtam nektek.

Nos, ez a 2018-as év ez is elég aktívra sikeredett, és nem számítok kevesebbre 2019-ben sem, hiszen már most teli vagyok izgalmas új feladatokkal. A párhuzamosan futó projektek, utazások, a lakásom további szépítgetése biztosan ad elég elfoglaltságot ebben az évben is. Nektek is szuper új évet kívánok, és kívánom, hogy minden vágyatok és célotok teljesüljön!

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül megjelenítésre.