Elindult a REND A LELKE blog!

Nagy örömömre szolgál bemutatni legjobb barátnőm és egyben kolléganőm új vállalkozását, ami nektek is izgalmas lehet: Timi már régóta rendszerezőként és dekoratőrként dolgozik, eddig külföldön élt, de idén hazaköltözött, hogy itt folytassa munkásságát. Nekem is sokszor segít a munkáimnál a kivitelezést követően, hogy minden a helyére kerüljön, és csodákra képes, ha gardróbrendezésről, konyhabútor tartalmának a rendberakásáról, vagy komódok, tárolók beltartalmának a szelektálásáról van szó. 
Szeretném, ha megismernétek a munkáit, és persze szívből ajánlom, ha szükségetek van a segítségére: profin nyúl minden dologhoz, és úgy teszi rendbe a dolgaid, hogy utána bizony meg is találod: címkéz, ragaszt, gyönyörű tárolódobozokat szerez be. Specialitása a konyhaszekrények és a kamrák, mindenre azonnal van ötlete, és nemcsak kitalálja, meg is valósítja a rendet: minden szükséges kiegészítőt beszerez, és a legjobb helyre teszi az otthonodban. 
Segít akkor is, ha csak egy nappali polcon szeretnéd a könyveidet, dekorációid gyönyörűen elrendezni, ha erre nincs időd, kedved vagy nem érzed magad elég kreatívnak. De akkor is, ha pl. költözés előtt vagy után vagy, lomtalanításra van szükséged és a szekrényeidet a lehető legpraktikusabban szeretnéd kihasználni: mindent intéz, szervez, mindennek megtalálja a legjobb helyet, legyen szó ruhákról a gardróbodban, vagy fűszerekről a konyhádban. 
Ez külön jól jön így ünnepek előtt is, hiszen mennyivel kellemesebb úgy várni a karácsonyt, hogy otthonunkban minden harmóniában van, még a kamrában is! 🙂 Érdemes lesz követni őt, hiszen blogján is szuper ötleteket találhatsz rendszerezéssel kapcsolatban. Ja a Facebook és a Pinterest oldalát is nézzétek meg! 

Tehát, ha az időd kevés, de RENDET és szép, átlátható rendszert szeretnél az otthonodban, keresd bátran, segíteni fog 🙂 Hiszen tudjuk: REND A LELKE MINDENNEK
További információk: www.rendalelke.com
Kovács Timea
+36 70 29 88 805
contact@rendalelke.com

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül megjelenítésre.