Modern lakás a 11. kerületben

Most megmutatom nektek azt a lakást, amit még a tavalyi év során terveztem, a fotózásra pedig néhány napja került sor. Modern és letisztult berendezés, meleg szürkés és barnás színek jellemzik az enteriőröket, hogy a család minden tagja igazán otthon érezhesse magát. 
Alkalmazkodtunk a meglévő bambusz parkettához, de az előtér és konyha területén lévő kerámiaburkolatra betonhatású öntött burkolat került. Emellett adottak voltak a beépített gardróbok, ezeket átfestettük fehérre, viszont a konyhabútort teljesen újra kellett tervezni, mert az előző design vöröses színével nem felelt meg az elképzeléseknek. Saját tervek alapján, egyedileg készült a nappali könyvespolca, a dohányzóasztal, az étkezőasztal is. 
A hálószoba geometrikus tapétája visszaköszön a szemközti falra szerelt díszes tükörben, a szürke-fekete kombináció pedig “szállodás” harmóniát áraszt. 
A gyerekszobák színes, vidám tapétát kaptak, de a bútorok és színes kiegészítők, mintás szőnyegek könnyen cserélhetőek, ahogy cseperednek a benne lakók. A játékoknak sokféle tárolóhelyet alakítottunk ki, hogy könnyen, szinte játszva elpakolhatóak legyenek. A nappali könyvespolcának alsó része szintén a gyerekjátékok tárhelye. 
Összességében egy nyugodt és kellemes otthont sikerült megvalósítani, ahol elvonulásra és közös családi programokra egyformán van lehetőség.
A profi fotókat Schuster Orsi készítette, a kiegészítők és belső tárolók elhelyezésében Kovács Timi profi rendszerező barátnőm segített; ezúton is mindenkinek köszönöm a tökéletes munkát! 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül megjelenítésre.