Így dobd fel a gyerekszobát!

A mai bejegyzésben arra szeretném felhívni a figyelmet, mivel tehetjük a gyerekszobát egyedivé, hogyan dobhatjuk fel olyan ötletekkel, amit a kis lurkók biztosan imádni fognak. Azt tanácsolom, a gyerekszobában is a nagyobb felületeknél törekedjünk a világosabb, homogénebb színekre, ami lehet akár egy visszafogott állatmintás tapéta, vagy egy fehér-bézs pöttyös, vagy világosszürke fal, és a kiegészítőkre helyezzük a hangsúlyt, ahol lehetünk bátrak, hiszen ezeket úgyis könnyebben cseréli le az ember. Hoztam nektek néhány konkrét ötletet a csodálatos Nobile-től! A designer anyuka, Csepreghy Rózsa egyedi termékei, színes kiegészítői nemcsak szépek, stílusosak is, biztosan megtalálod a gyerekszobába a neked legjobbat! Válogass kedvedre a szuper dekorációk közül! Íme néhány ötlet.
Jól mutatnak a látványos párnák, pl. nagyon divatos a bájos róka, ha pl. a narancs a kiegészítőszínünk. Vagy a zöld kaktusz párna, hiszen a lakberendezésben most a gyerekeknél is menő a zöld!

Egyszerűek, de látványosak a zászlófüzérek, mint például ez a szürke darab, vagy a kedvencem, a színes cikk-cakkos! 🙂

Ha pedig gyermeked még pici, és örökmozgó, praktikus hálózsákok közül választhatsz, amit szintén hozzáilleszthetsz a gyerekszoba hangulatához! Édes ez a szürke cicamintás, vagy a léggömbös! 🙂

Ha pedig gyermeked nehezen alszik el, megoldás lehet a csillagplafon, amit Zenkó Márta csillagfestő készített már nagyon sok gyerekszobába… Ahogy lekapcsolod a lámpákat, a mennyezeten ezernyi fénylő gyönyörű csillagocska jelenik meg, amit elalvás előtt nézegetve gyermeked megnyugszik, hiszen a látvány békességet áraszt. Akár te magad is kipróbálhatod a csillagfestést, hiszen Márta workshopokat is indít!

Kövesd az oldalt a részletekért: www.facebook.com/csillagfestes

Hozzászólás

Az e-mail címed nem kerül megjelenítésre.